• Ξενοδοχείο Αλκυονίς Λουτράκι Αριδαίας Έδεσσα
  • 2384091050
  • info@alkyonishotel-spa.gr
Greek English

Φόρμα Κράτησης

1 Δωμάτιο, 2 Ενήλικες (Αλλαγή)
Ενήλικες
Παιδιά
Δωμάτιο,Δωμάτια,Ενήλικας,Ενήλικες,Παιδί,Παιδιά
Παρακαλώ περιμένετε...

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Λουτράκι : ο τόπος των παραδόσεων
Εδώ προβάλλετε η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, Ήθη και έθιμα ανασυρμένες απο τα βάθη των αιώνων, σε μια περιοχή γεμάτη ιστορία.
    
Καθαρά Δευτέρα
Μία μέρα μετά, την Καθαρά Δευτέρα, διοργανώνονται τα Ποζαροκούλουμα στο Άνω Λουτράκι με παραδοσιακούς ήχους της περιοχής αλλά και εδέσματα της Σαρακοστής προσφορά του Πολιτιστικού συλλόγου του χωριού.
Αγίου Γεωργίου
Του Αγίου Γεωργίου γίνετε το Παραδοσιακό πανηγύρι στο Άνω Λουτράκι με παραδοσιακούς ήχους της περιοχής καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα του χωριού μας.    
3η εβδομάδα Ιουλίου
Οι μουσικές της Ελλάδος ενώνονται για να πραγματοποιηθεί το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ. Ένα φεστιβάλ που έγινε συνήθεια με συγκροτήματα και πασίγνωστους καλλιτέχνες να δίνουν το παρών σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός.    
Τέλη Αυγούστου
Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου “ΤΟ ΠΟΖΑΡ” διοργανώνει τα “ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ'' με χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ιδρύθηκε το 1983 και δραστηριοποιείτε σε πλήθος πολιτιστικών και παραδοσιακών εκδηλώσεων    
Αρχές Οκτωβρίου
Η περιοχή φημίζετε για τα πεντανόστιμα καστανά της. Έτσι, στις αρχές κάθε Οκτώβρη διοργανώνετε η γιορτή κάστανου. Προσφέρονται κάστανα από τους ντόπιους παραγωγούς, σε μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία του χωριού.    
Τέλη Νοεμβρίου
Το τέλος του Φθινοπωρου και την αρχή του χειμώνα την περνάμε "ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ" καθώς διεξάγεται ο ημιμαραθώνιος των Λουτρών Πόζαρ. Τρέχουμε στα μαγευτικά βουνά της περιοχής μας και έπειτα κάνουμε μια βουτιά στα ζεστά ιαματικά νερά των Λουτρών. 
23 + 30 Δεκεμβρίου
Δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα και δύο μέρες πρίν την Πρωτοχρονιά αναβιώνουν τοπικά ήθη και έθιμα και το κέφι ανάβει. Μαζί ανάβει και η "Κόλεντα"  και η "σούρβα" αντίστοιχα.Γύρω απο την φωτιά απολαμβάνουμε την τοπική μουσική και χορούς καθώς και αφθονο κρασί, τσίπουρο όπως επίσης και ζεστά εδέσματα .Όλα αυτά προσφορά του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας.